Да видим как ще забавлява бащата

Преди няколко дни отидохме в не любимите, ами прелюбимите ми места в града – търговски център на няколко етажа, които людете у нас наричат любовно и на чист български език Мол. Та в един такъв имаше чудесно направен детски кът. Много ми хареса даже на мен, докато и помагах да се качи постепенно и да достигне пързалките, които са си десетина метра.

Майката бе дежурна по дете първа, но когато се поизмори аз я поех. Ама то било много забавно в тези детски центрове, ако са наистина големи! Жалко че нямаше такива неща по мое време … ние се задоволяваме с две железни пързалки в градинката до реката и толкоз, а сега децата имат ями с топки, в които да скачат, какви ли не катерушки, въжета за люлеене … и всичко това на някаква съвсем разумна цена на час.

 

Втора смяна

Случайно се чух с колега, с когото работехме преви време. Той има детенце около година и половина по-голяма от Рошко, та решихме някой ден да се видим и пуснем децата да поиграят. Речено-сторено. Сега чакам жените да стават, за да заведа малката в детски център, за да видим дали ще се хареса с каката.

Обикновено мамата я води някъде да си играе с децата на разни мами, с които си има приказка. Сега е мой ред:)

Рок енд Рол Бейби!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

69 − 67 =