Докато мама спи

Докато мама спи тази сутрин, ние дежурните по бебе се забавляваме. Тази сутрин слушаме музика от далеееееечната 1991 година. Албума Joyride на шведите от Роксет.

Сложих малкия човек в столчето за количката, дадох и един от листите, на които си водя работни бележки и тя се забавлява искрено с него.

Photo0034Защо и дадох листа ли? Ами малко по-рано бе с мен на бюрото и докопа листите, пък те хем издават шум когато се мачкат, хем са достатъчно твърди за да задържат внимание, хем стават за късане, но не ги бива много за лапане.

Повечето играчки не си струват парите приятели – един лист хартия, играчка за балончета от сапунена вода, топка … всички засукани музикални играчки просто не стават за малки деца и са само пръскане на пари.

Като се замисля и за по-големи също. Преди няколко дни, когато се бяхме събрали за Рождество си играх със Симона на три години с шепа кубчета и една количка поне 40 минути и детето бе щастливо. А имаше кукла която плаче, пикае и се изхожда, „умен“ телефон и какво ли още не.

Да живеят простите решения:)

Време е за Роксет

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 2 =