Женска и работа …

Не е ви мисленето, ние виждаме света по различен начин да му се не знае.

Вчера имах работа, след това отидох да ги видя в разходката им. Ама то бебето плачело, било нервно, мрънкало, пискало … Ами и мен да ме обуят в панталони на 30 градуса и аз ще съм нервен, ще мрънкам и ще пискам. Особено ако ме сложат в количка и – ах изненада – ама да гледам 3 часа любимата ми майка, която иначе не виждам, нали?

ПърватаВодач на ръчна количка

Та когато отидох взех щерката на раменете си и млъкна. После отидохме до някакъв магазин, където майка и реши да остане за дълго, а ние отидохме на разходка по сенките, че наистина не се издържаше този пек. Малката се поумори върху мен и пожела да слезе. Речено-сторено. Сложих я в количката, но я обърнах да гледа напред.

То бяха, песни, възгласи, радост. Света си е хубав, нека го гледа вместо „да си гледам бебето“ …

И друго, играчките

Имаме едно шарено килимче, пластмасово някакво, изолира от пода, има фигурти по него и детето игра на него, като го ограждаме за да не напада любимите и за гризане кабели, мишки, чехли …

Та вчера чадото бе нервно, оградено от сигурно стотина играчки и една скука, едно блъскане, едни нерви. Тази сутрин, когато капитан на кораба бях аз прибрах всички играчки в един кош, който също е част от импровизираната ограда и оставих само две. Поне половин час си игра с тях и с друг интериора си, не се опитваше да избяга от „затвора“, не мрънкаше. Де да знам, може би и музиката има значение …

Музиката

Нашата мама обича музика, а да я слуша обича 3-4 пъти в месеца. Това че на малкия човек му е нужно нещо за развитие, за фон – хубаво, но тя се нервирала.

Та когато аз съм капитан на кораба и пускам моите приятели Моцарт, Вивалди, Някой джаз, онзи ден Марвин Гей … и детето е спокойно.

Не се надувам, даже никак, при мен също плаче, мрънка, но струва ми се че е по-рядко.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

51 − = 45